کتاب «عوامل ورود به عالم بقیت اللهی» خوانند را متوجه موضوع بسیار حساسی در مباحث معرفتی مهدویت مینماید که لازم است عزیزان اگر میخواهند به واقع نسبت به آخرالزمان و پایان تاریخ تحقیقی همه جانبه داشته باشند با دقت بسیار آن را دنبال کنند. زیرا به جای بحث از «حوادث ظهور» به «قواعد ظهور» پرداخته است، تا معلوم شود حضرت در چه شرایطی قیام خواهند کرد و لذا زمینهای فراهم میکند که آن شرایط را بشناسیم و تا آنجا که میتوانیم آن شرایط را ایجاد نماییم.
مؤلف محترم در این کتاب ابتدا معنی حقیقت الانسان یا انسان کامل را گوشزد میکند و سپس روشن مینماید به چه معنی مقام واسطهی فیض با شخصیت امامان اتحاد وجودی دارد و چگونه میتوان امامان (علیهم السلام) را به عنوان مظاهر مقام واسطهی فیض در نظر داشت.
در کتاب روشن شده که هر کسی بهرهای از نور بقیت اللهی دارد که اگر آن را نادیده بگیرد نمیتواند منتظر حضرت مهدی (علیهالسلام) باشد و از برکات انتظار بهرهمند شود، و برعکس، اگر عالم بقیت اللهی هر کس ظهور کرد شدت انتظار مهدی (علیهالسلام) به اوج خود میرسد و عملاً ظهور محقق میگردد.
با تبیین عالم بقیت اللهی و آزاد شدن از «زمان» که ناشی از «حرکت» است، جایگاه وجودی فرهنگ مدرنیته در عالم روشن میشود و این که چرا فرهنگ مدرنیته همان ظلمات آخرالزمان است و چگونه با حرکتهای افراطی که در این فرهنگ ایجاد شده انسان ها از باقی ماندن در زیر سایهی بقای الهی محروم شده اند.
بحث از آن است که چگونه عالم بقیت اللهی به سراغ ما خواهد آمد و این که باید به انقلابی جهانی فکر کرد که به جهانی غیر از جهان موجود نظر دارد و تا روح بقیت اللهی مدنظر ما نباشد، هرگز نمیتوانیم به جهانی دیگر فکر کنیم و لذا هرگز نمیتوانیم به انقلاب جهانی حضرت بقیه الله اعظم که ماوراء استضعاف و استکبار انسان ها، به قرب الهی رجوع دارد و شیطان را در آن فضا میمیراند، بیندیشیم.
برگزیده ی از عناوین این کتاب:
- بداء ناپذیری ظهور توحید ناب؛
- معنی بقیة اللهی بودن؛
- خطر محروم شدن از بقیة الله؛
- نور مهدی (علیهالسلام) و تغییر نقشهی سیاسی جهان؛
- معنی بقیة الله؛
