www.montazer.ir
شنبه 18 ژانویه 2025
شناسه مطلب: 950
زمان انتشار: 24 نوامبر 2014
مهندسی فکر

مهندسی فکر

اندیشه، عالی ترین جلوه تلاش انسان است تا ثابت شود که او اشرف مخلوقات است. فکر مقدمه هرعمل و رفتار است؛ هرچه این فکر با عمق و وسعت بیشتری باشد، عمل از لحاظ تأثیرگذاری وکارایی، ارزش بیشتری خواهد داشت. به عبارتی، هرچه مجهولات نزد انسان بیشتر باشد، تفکر او از عمق بیشتری برخوردار است. فکر چیست؟ چگونه ظهور می یابد؟

"افکار انسان از نوع خودشناسی و جهان‌بینی او ناشی می‌شود و نقشی اساسی در کلیه انتخاب‌ها، ارتباطات و رفتارهایش دارد. چینش‌های فکری غلط، انسان را به انتخاب‌ها، ارتباطات و رفتارهای غلط می‌کشاند و چینش‌‌های فکری درست، آرامش، قدرت و موفقیت را در همه عرصه‌ها در پی خواهد داشت. چنانچه پیش از هر انتخابی اعم از انتخاب همسر، شغل، رشته تحصیلی، مکان زندگی، و قبل از هر ارتباط و رفتاری، افکار انسان از چینش و مهندسی مناسبی برخوردار نباشد، تمامی تلاش‌های انسان برای کسب آرامش و سعادت به هدر رفته و دوندگی‌ها و زحمات او نتایج معکوس به‌ بار خواهد آورد."

اندیشه، عالی ترین جلوه تلاش انسان است تا ثابت شود که او اشرف مخلوقات است. فکر مقدمه هرعمل و رفتار است؛ هرچه این فکر با عمق و وسعت بیشتری باشد، عمل از لحاظ تأثیرگذاری وکارایی، ارزش بیشتری خواهد داشت. به عبارتی، هرچه مجهولات نزد انسان بیشتر باشد، تفکر او از عمق بیشتری برخوردار است. فکر چیست؟ چگونه ظهور می یابد؟ به چه چیزهایی باید فکر کنیم؟ جایگاه آن در وجود انسان چیست ؟ فرق انسان متفکر و غیر متفکر در جهان بینی اسلامی چیست ؟ همه اینها سوالاتی است که ممکن است تا بحال با آنها مواجه شده باشیم اما جوابی برای آنها نیافته باشیم .برای پاسخ به این سوالات و آشنایی با تمرینهای فکر کردن، می توانید به سی دی"مهندسی فکر" از سلسله مباحث "استاد محمد شجاعی" گوش بسپارید.

از منظر استاد شجاعی « موفقیت در دنیا و آخرت مستلزم این است که انسان اهل فکر کردن باشد. برای این‌که انسان فکرش فعال و بالغ شود باید یک مدت بشنود و مطالعه کند.قیمت انسان‌ها به این است که چه‌قدر فکر می‌کنند و به چه چیزی فکر می‌کنند، افکار انسان از نوع خودشناسی و جهان‌بینی او ناشی می‌شود و نقشی اساسی در کلیه انتخاب‌ها، ارتباطات و رفتارهایش دارد. چینش‌های فکری غلط، انسان را به انتخاب‌ها، ارتباطات و رفتارهای غلط می‌کشاند و چینش‌‌های فکری درست، آرامش، قدرت و موفقیت را در همه عرصه‌ها در پی خواهد داشت. چنانچه پیش از هر انتخابی اعم از انتخاب همسر، شغل، رشته تحصیلی، مکان زندگی، و قبل از هر ارتباط و رفتاری، افکار انسان از چینش و مهندسی مناسبی برخوردار نباشد، تمامی تلاش‌های انسان برای کسب آرامش و سعادت به هدر رفته و دوندگی‌ها و زحمات او نتایج معکوس به‌ بار خواهد داشت. کلید همه بدبختی‌ها در دو چیز است؛ تنبلی و بی‌حوصلگی. اگر انسان نسبت به فکر کردن و شنیدن بی‌حوصله باشد، آسیب‌های زیادی به او می‌رسد . فکر عامل رشد انسان است و غفلت (فکر نکردن) از دست دادن است. تنها عمل کردن بدون فکر، دعا و توسل بی‌فکر، نماز بی‌فکر هیچ فایده‌ای ندارد. عبادت بی‌فکر هیچ نشاطی برای ما ندارد. فکر است که چاشنی عبادت است و آن را شیرین می‌کند. فکر نکردن باعث پیری روح می‌شود. ما باید فکر را به سمت چیزهای منفی و بد نبریم چرا که اثرگذار است. اگر به چیزهای بد مثل گناه زیاد فکر کنیم . عاقبت به آن دچار می شویم و بالعکس فکر کردن در کارهای خیر، انسان را به انجام کارهای خیر وا می‌دارد و .... .»

برای خرید این سی دی از فروشگاه آنلاین مؤسسه منتظران منجی (عج) کلیک کنید. 

برخی از مهمترین عناوین مطرح شده در این لوح فشرده ( مهندسی فکر) به قرار زیر است:

  • وجود مؤمن مثل خداست چرا که هر چیزی را می‌تواند تغییر دهد و از بدترین شرایط بهترین استفاده را برای رشد ببرد.
  • عقل آن است که انسان به‌وسیله آن خدا را عبادت کند و بهشت به‌وسیله آن به‌دست می‌آید.
  • آن‌چه باعث تحصیل قلب سلیم می‌شود فکر کردن است.
  •  شناخت قیمت فکرها و ارزش فکرها فوق‌العاده مهم است
  • به جای این‌که سرمایه‌گذاری روی عمل کنیم باید سرمایه‌گذاری روی فکر کنیم
  • آن‌چه که از افراد ظهور می‌کند، نماینده باطن و درون آن‌هاست
  • در فکر، شدن وجود دارد ولی در عبادت «لعل» است شاید بشود شاید نشود
  • بزرگ‌ترین آفت فکر، عادت است.

علاقه مندان به تهیه این لوح فشرده می توانند آن را از فروشگاه اصلی مؤسسه، فروشگاه منتظران منجی http://montazerstore.ir به صورت آنلاین، محل برگزاری جلسات، نمایشگاه های عرضه محصولات فرهنگی مؤسسه و سفارش پستی  تهیه نمایند.

Mohammadabbasi (کاربر مهمان)

خزلی عالی

نظری داده نشده

Top
برای عضویت در خبرنامه پست الکترونیکی خود را وارد کنید

خبرنامه سایت منتظران منجی

Stay informed on our latest news!

اشتراک در خبرنامه سایت منتظران منجی feed