www.montazer.ir
یک‌شنبه 19 ژانویه 2025
شناسه مطلب: 9489
زمان انتشار: 13 اوت 2018
«قضاوت نکن» را چه کسانی ترویج می کنند؟

«قضاوت نکن» را چه کسانی ترویج می کنند؟

در فضای مجازی منافقین و کفار کسانی هستند که بیشترین تبلیغ را بر روی جمله ی «دیگران را قضاوت نکن» با هدف شیطانی جلوگیری از فریضه ی «امر بمعروف و نهی از منکر» انجام می دهند.

اما متاسفانه در این میان بسیار دیده می شود که برخی از متدین های واقعی ما نیز از سر ساده اندیشی و بطور ناخواسته، همین جمله هایی که ساخته و  پرداخته ی دشمنان دین است را ترویج می کنند.

دشمنان دین امروز سعی وافری می کنند که با ترویج برخی کلمات و اصطلاحات به ظاهر زیبا و مقبول، ریشه ی بسیاری از اعتقادات بنیادین مسلمانان را بزنند. اگر بخواهیم این موارد را احصاء نماییم، به موارد زیادی برخورد می نماییم. اما از باب نمونه، فقط به چند مورد زیر اشاره می کنیم.

۱- «دموکراسی خواهی و خواست مردم» یکی از این هاست. یکی از سران فتنه گفته بود که «خواست مردم» آنقدر مهم است که اگر دین هم جلوی خواست مردم را بگیرد، باید دین را هم کنار بگذاریم.

۲- جمله ی «خواهی نشوی رسوا، همرنگ جماعت شو» نیز، یکی دیگر از این موارد است. یعنی اگر دیدی جماعتی یا به قول آنها اکثریتی دارند هر کار گناه آلودی را می کنند، تو هم باید همرنگ جماعت شوی؛ و گرنه رسوا می شوی.

۳- جمله ی «استفاده ابزاری از دین نکن»، یکی دیگر از این موارد است. یعنی حتی وقتی می خواهی به جماعتی که در مجلسی نشسته اند، بگویی : «کمی بیایید جلوتر»؛ حق نداری بگویی مثلا :« به نام امام زمان عج برخیزید و کمی بیایید جلوتر».

جالب است که یکی از افراد مومنی که گول همین فضاسازی های منافقانه را خورده بود، در مجلسی تاکید کرد که نمی گویم صلوات بفرستید و بیایید جلوتر. چون این کار استفاده ابزاری از دین است. به فاصله کوتاهی از این مطلب، استاد شجاعی که خوشبختانه مرعوب این نوع تبلیغات نشده، سخنرانی خود را آغاز نمود و گفت: با نام امام زماان و صلوات، کمی بیایید جلوتر.

۴- «قضاوت نکن» نیز، یکی از مواردی است که ساخته دشمن است و برای این که جلوی امر بمعروف و نهی از منکر را بگیرد، این جمله ی نادرست را ترویج می کند.

مثلا در خصوص «بی حجابی»، یک نشریه ی انقلابی و ارزشی، اقدام به چاپ حدیث پیامبر اکرم کرد. این نشریه، تصویری از برخی از همین زنان بی حجاب که با بدترین وضع در جامعه ظاهر می شوند را منتشر کرد و حدیث پیامبر ص در خصوص دیاثت را در کنار تصاویر مزبور قرار داد تا بر همگان روشن شود که اگر مردی غیرت داشته باشد، اجازه نمی دهد که همسرش با آن وضعیت در جامعه حضور یابد. اگر مردی چنین بود او دیوث است.

اهالی کفر و نفاق شروع کردند به بد گفتن و مخالفت کردن با این نشریه که چرا فحش می دهد. در حالی که این فحش نیست و حدیث پیامبر گرامی اسلام است. اما آنان سعی داشتند بی حجابی زنان و بی غیرتی مردان را تطهیر و توجیه کنند. اگر زورشان برسد، حتی به خود پیامبر ص هم توهین می کنند که چرا کلمه «دیوث» در  این حدیث را فرموده است.

قال رسول الله صلی‌الله‌علیه‌وآله : «أَیُّمَا رَجُلٍ تَتَزَیَّنُ امْرَأَتُهُ وَ تَخْرُجُ مِنْ بَابِ دَارِهَا فَهُوَ دَیُّوثٌ‏=هر مردی که زنش آرایش کند و از در خانه با این زینت خارج شود او دیوث است».

اما آن چه که به مومنین تاکید شده که «قضاوت نکنند» در اسلام نام و اصطلاح مشخصی دارد به نام «تعییر». یعنی کسی نباید دیگران را به خاطر گناهی که مرتکب شده است و حالا توبه کرده، مورد سرزنش قرار دهد. این خود، از گناهان بزرگ محسوب می شود. اما این فرق می کند با کسی که مثل همان زنان بی حجاب و مردان دیوث، به گناه خود افتخار هم می کنند و به دیگران می گویند: قضاوت نکن.

جالب تر اینجاست که اهالی کفر و نفاق که بیشترین تبلیغ را در خصوص «قضاوت نکن» به عمل می آورند، خودشان در باره مومنین، بیشترین «قضاوتها» را می کنند.

استاد شجاعی در بحث محبت جلسه هفتم به خوبی این موضوع را تشریح کرد.

میانگین (1 رای)

Top
برای عضویت در خبرنامه پست الکترونیکی خود را وارد کنید

خبرنامه سایت منتظران منجی

Stay informed on our latest news!

اشتراک در خبرنامه سایت منتظران منجی feed