www.montazer.ir
شنبه 30 نوامبر 2024
شناسه مطلب: 3954
زمان انتشار: 9 نوامبر 2015
طرز تهیه چاشنی طبیعی

طرز تهیه چاشنی طبیعی

 جایگزین سس‌های مضر بازار

۱ قاشق غذاخوری کاملاً پُر نشاسته نسائیدۀ گندم محلی را در نصف لیوان آب سرد؛ کمی بیشتر؛ کاملاً حل کرده، در یک قابلمه کوچک ریخته و روی شعله مرتباً هم می زنیم تا یک دست و غلیظ شود. یک قاشق مربا خوری عسل به آن افزوده و به هم زدن ادامه می دهیم تا نشاسته کاملاً شفاف شود حالا آن را از روی حرارت برداشته کنار می گذاریم تا ولرم شود.

یک زرده تخم مرغ محلی را در یک سوم لیوان روغن کنجد می ریزیم و نصف قاشق چایخوری نمک دریا به آن می افزاییم و کل محتویات این لیوان را در همزن ریخته و نیم دقیقه هم می زنیم. سپس نشاسته را که اکنون ولرم مایل به سرد است به آن اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه هم می زنیم. آبلیمو را کم کم به آن اضافه نموده و دوباره هم می زنیم تا سس مثل خامه کاملاً یک دست شود. میزان آبلیمو و نمک بسته به ذائقه افراد دارد.

توجه: همزن باید برقی و کاملاً قوی باشد تا سس بریده بریده نشود.

  • کم و زیاد شدن غلظت سس بستگی به مقدار آبی که با نشاسته مخلوط می گردد دارد.
  • چرب و غلطان بودن سس در دهان بستگی به مقدار روغنی که با آن مخلوط می گردد دارد و در صورت تمایل می توان هنگام هم زدن روغن آن را اضافه نمود.

این سس به مدت ۱ هفته کامل در یخچال قابل نگهداری می باشد.

 

نظری داده نشده

Top
برای عضویت در خبرنامه پست الکترونیکی خود را وارد کنید

خبرنامه سایت منتظران منجی

Stay informed on our latest news!

اشتراک در خبرنامه سایت منتظران منجی feed