www.montazer.ir
شنبه 21 سپتامبر 2024
شناسه مطلب: 3847
زمان انتشار: 21 اکتبر 2015
درمان طبیعی ریزش مو

درمان طبیعی ریزش مو

 محمد جواد اسلامی پور

ریزش مو یکی از شایعترین اختلالات در دنیاست که با داشتن یک رژیم غذایی مناسب می توانید از ریزش موهایتان جلوگیری کنید . عوامل زیادی همچون اختلالات هورمونی ، ژنتیکی و برخی بیماریهایی مانند تیروئید ، کم خونی ، کمبود کلسیم و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل هستند.

شایعترین علل تغذیه ای ریزش مو کمبود آهن ، کلسیم انواع ویتامین ها و ریز مغزی ها می باشند.

آهن ، یکی از شایعترین علل ریزش مو در خانم ها کمبود آهن می باشد که با مصرف غذاهای حاوی آهن ، نظیر : جگر ، ماهی ،لوبیا ، عدس و.... همچنین مصرف آب آهن دار تا حدود زیادی این کمبود را می توان جبران کرد

طرز تهیه آب آهن دار:

یک قطعه آهن کاملا تمیز همچون نعل ، میخهای آهنی را در ظروفی که برای تهیه آب جوش استفاده می شود (همچون کتری ) قرار داده ، که با گرم شدن تدریجی آب و به جوش آمدن آن اتم های آهن آزاد گشته و وارد آب شده که با مصرف این نوع آب در انواع غذاها می توان تا حدودی زیاد به طور طبیعی جبران کمبود آهن در بدن را کرد .

کلسیم ، دومین علت شایع ریزش مو در خانم ها به ویژه در دوران بارداری و شیردهی کمبود کلسیم می باشد که با جبران آن از طریق مواد غذایی این کمبود را جبران کرد.

مواد غذایی کلسیم : علاه بر انواع لبنیات همچون شیر ، کشک و پنیر ، موادی مثل کنجد (ارده ، حلورده ) بادام درختی ، پونه حاوی مقدار زیادی کلسیم قابل جذب می باشند که با قرار دادن آنها در رژیم غذایی خود می توان در دوران نسبتا کوتاهی نه تنها کمبود کلسیم بلکه عوارض ناشی از آن جلوگیری کرد.همچون پوکی استخوان ، نرمی استخوان و ..

نکته: خانم های که دچار کمبود کلسیم می باشند در صورتی که روزانه 2 قاشق غذاخوری کنجد یا 14 عدد بادام درختی خام به مدت 40 روز مصرف نمایند به سرعت این کمبود بر طرف خواهد شد.

کمبود ویتامین ها و ریز مغزی ها : کمبود ویتامین های گروه ب و ویتامین آ نقش موثری در افزایش ریزش مو دارند یکی از مواد غذایی که نقش موثری در جبران این کمبود ها دارند جوانه گندم می باشد مصرف متناوب جوانه گندم علاوه بر جبران کمبود ویتامین های گروه ب به علت آنکه سرشار از انواع ریز مغزی ها می باشد در پیشگیری و درمان ریزش مو نقش موثری دارد.

کمبود اسیدهای چرب امگا 3 و امگا 6 : این مواد با سلامت مو در ارتباط هستند و نقش موثری در پیشگیری از خشکی و شکنندگی موها دارند.

منابع اسیدهای چرب (امگا 3 و امگا 6) در زیتون ، روغن زیتون ، ماهی ساردین ، ماهی آزاد سویا و جوانه گندم می باشد.

سالاد تقویت کننده مو : سالاد کاهو + جوانه گندم + روغن زیتون ، آبلیموی تازه و هویج رنده شده این سالاد با دارابودن بیش از 90% مواد نیاز برای تقویت موها در صورت مصرف متفاوت آن نقش موثری در تقویت موها و جلوگیری از ریزش غیر طبیعی آنها دارد

نکته : آهن موجود در کاهو به علت 3 ظرفیتی بودن جذب بدن نمی شود.ولی در مجاورت با اسیدهای طبیعی همچون آبلیمو تازه این آهن 3 ظرفیتی به نوع 2 ظرفیتی آن که قابل جذب برای بدن می باشد تبدیل شده و براحتی جذب می شود و در استفاده میان مدت آن سبب جبران کمبود آهن در بدن می شود.

نظری داده نشده

Top
برای عضویت در خبرنامه پست الکترونیکی خود را وارد کنید

خبرنامه سایت منتظران منجی

Stay informed on our latest news!

اشتراک در خبرنامه سایت منتظران منجی feed