مؤسسه فرهنگی هنری خیریه
بخور و نخورهای پاییزی به پیشنهاد طب سنتی
در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان، ترشی، گوشت گوساله، غذاهای آماده، غذاهای فست فودی، غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد. دکتر ناصر رضایی پور، دستیار تخصصی طب سنتی ایران درباره تدابیر پاییز اظهار داشت: ضریب اشغال تختهای بیمارستانی در پاییز بیشتر میشود و بیماریهای روان پریشی در پاییز عود پیدا میکند. مزاج پاییز سرد و خشک است البته در مناطقی که باران زیاد میبارد از خشکی مزاج فصل کاسته میشود.
احتمال بروز دردهای سیاتیکی و مشکلات روانی در پاییز بیشتر است
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان داشت: در پاییز احتمال بروز بیماریهای از جمله دردهای سیاتیکی, دردهای مفصلی, بزرگی طحال, مشکلات ادراری, بیماریهای ریوی و ... زیاد است. رضایی پور عنوان کرد: در پاییز از مصرف غذاهای سودازا مانند عدس, بادمجان, ترشی, گوشت گوساله, غذاهای آماده, غذاهای فستفودی, غذاهای بیات و مانده باید پرهیز کرد.
ضرورت مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر در پاییز
وی افزود: مصرف غذاهای گرم, تند و تیز و غذای گرم و تر مانند آبگوشت پرندگان, شیرینیهای طبیعی مانند مویز, انجیر, کشمش, شیرینی تهیه شده از بادام و ... همچنین میوههای مانند خربزه، سیب، به، گلابی، انگور در این فصل مفید است.
در پاییز از دوش گرفتن و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد.
این دستیار تخصصی طب سنتی بیان کرد: در پاییز از دوش گرفتن با آب سرد و نشستن در آب سرد باید پرهیز کرد. البته بهتر است که یک روز در میان با آب نیم گرم حمام کرد.
کلیدواژه ها:
آثار استاد