مؤسسه فرهنگی هنری خیریه
به گزارش منتظران منجی «عج»، جلسه هشتاد و هفت «ولایت»، استاد محمد شجاعی به ادامه بحث پرداختند که عناوین آن در زیر می آید:
1. دین ما را از پذیرش ولایت کفار منع کرده و فقط افراد خاصی شایسته ولاء زعامت یعنی رهبری اجتماعی و سیاسی امت اسلامی میداند.
2. روایتی از امام باقر «علیهالسلام» در مورد نهی از پذیرش ولایت افراد ناصالح، امام باقر «علیهالسلام»: اِن ائمة الجور و اتباعهم لمغرولون ان دین الله ضَلّوا و اَضلّوا فَاَعمالهم الّتی یعملونها کرماء اشتدّت الریح فی یومٍ عاصف.
3. بین دنیا و آخرت یک پیوستگی و وابستگی است و قرار است تکلیف حیات ابدی همه انسانها را این چند سال عمر دنیا تعیین کند یعنی تکلیف ابدیت را همین مدت زمان کوتاه مشخص میکند بنابراین انی مدت کوتاه بر اساس آخرت تنظیم شود.
4. در جنین روح انسان اگر بخواهد مطابق شرایط زیستی ابدیت پرورش پیدا کند باید تحت قوانینی که منطبق با آخرت هستند و حاکم بر دنیا هستند یعنی حاکم بر ارواح و جنینها هستند حکومت کند.
5. اولین پله در حرکت به سمت ابدیت این است که ما قید هر برنامه غیر الهی را بزنیم یعنی بدانیم که هر برنامه غیر الهی حتماً کار هر کس هم که باشد جاهلانه است چون با شرایط زیستی آخرت امکان ندارد که باشد.
6. فقط کسی میتواند قوانین منطبق با شرایط زیستی آخرت که حاکم بر دنیا هست را، برای ما بیاورد که خودش از آنطرف خبر داشته باشد.
7. انبیاء و ائمه در اینجا آمدهاند که ما را با خودشان به آن سمت ببرند و با قوانینی تنظیم کنند که ما با رعایت آن قوانین منطبق شرایط زیستی آنجا برگردیم و کل این مجموعه را اسمش را گذاشتهاند (دین خدا)
8. ائمه جور ارتباطی با دین خدا ندارند، نه اطلاعاتشان و نه روحشان، هیچکدام با دین خدا ارتباط ندارند. خودشان منحرف هستند یعنی هیچ حرکتی به سمت ابدیت ندارند و بقیه را هم گمراه میکنند.
9. اعتماد کردن و تلاش در برآورده کردن حوائج سلاطین، معادل کفر است.
10. طبیعت وقتی سراغ یک صورت مقدس میرود باز هم شرّ است یعنی میخواهد استخدام شر کند یعنی استخدام صورت مقدس کند در جاهای خیر.
11. خداوند ظلم را در مقابل امرالله قرار داده یعنی هر چیزی که خارج از امرالله باشد ظلم است.
12. پیامبرصلی الله علیه وآله میفرمایند: فقط امارت و حکومت و ولایت به امرالله عین حق است، هر چیزی که به امرالله نباشد ظلم است، هر چند نتیجه مطلوبی داشته باشد.
13. مسابقه در خیرات یعنی من وقتی سر سفره نشستم قرار است دو نوع غذا باشد، پستترین غذا را انتخاب میکنم تا سبقت بگیرم بر دیگران.
14. اراده علوّ قطعاً جهنّمی است، هر کس کمترین اراده علوّ در دلش باشد، خطرناک است. باید شرایط واقعاً برای انسان فرق نکند.
15. علوّ خیلی ریشههای مختلفی دارد هم در مسائل علمی، هم در مسائل عبادی و هم در مسائل مقدس و در مسائل خیالی آن دوازده صورت در بحث معرفت نفس، بحثهای شیطان و صور مقدس که 12 راه وجود دارد برای نفوذ نیکان و استخدامش تو همه این 12 راه علوّ ممکن است، باشد.
کلیدواژه ها:
آثار استاد