مؤسسه فرهنگی هنری خیریه
آیا می دانید که مصرف انبه های نارس و ترش، مضر می باشد
میوه رسیده انبه، شیرین و دارای طبع گرم و خشک می باشد. انبه دارای کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، نیاسین و ریبوفلاوین و یک سری از اسیدهای چرب ضروری می باشد. از خواص آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد:
مقوی کلیه و مثانه است.
برای خروج سنگ کلیه و مثانه موثر است
خاصیت ضد قارچی دارد
جریان خون را رونق می دهد
. مقوی اعضای رئیسه بدن (قلب، کبد و مغز)، مری، معده و روده می باشد
ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند
مقوی نیروی جنسی است
رنگ چهره را درخشان می کند
دهان را خوشبو و عطش را تسکین می دهد.
اشتها آور است
اسهال را به کلی بند می آورد
در درمان خفقان، سر درد، تنگی نفس، سرفه و بواسیر کمک می کند
ترشی تهیه شده از میوه انبه درد معده را برطرف می کند
لازم به ذکر است میوه انبه وقتی نارس است، ترش و دارای طبع سرد و خشک می باشد و اصلاً توصیه نمی شود، مخصوصاً وقتی معده خالی باشد، ضمناً زیاده روی در خوردن میوه انبه نارس و ترش، برای آقایان می تواند باعث کم شدن اسپرم گردد.
تذکر: برخی دلالان و فروشندگان، برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می کنند که مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می کند.
کلیدواژه ها:
آثار استاد