www.montazer.ir
شنبه 23 نوامبر 2024
شناسه مطلب: 5381
زمان انتشار: 18 ژولیه 2016
مضرات انبه های نارس و ترش

مضرات انبه های نارس و ترش

آیا می دانید که مصرف انبه های نارس و ترش، مضر می باشد

میوه رسیده انبه، شیرین و دارای طبع گرم و خشک می باشد. انبه دارای کلسیم، فسفر، آهن، پتاسیم، نیاسین و ریبوفلاوین و یک سری از اسیدهای چرب ضروری می باشد. از خواص آن می توان به موارد ذیل اشاره کرد:

مقوی کلیه و مثانه است.

برای خروج سنگ کلیه و مثانه موثر است

 خاصیت ضد قارچی دارد

 جریان خون را رونق می دهد

. مقوی اعضای رئیسه بدن (قلب، کبد و مغز)، مری، معده و روده می باشد

 ضعف، کسالت و سستی بدن را رفع می کند

مقوی نیروی جنسی است

 رنگ چهره را درخشان می کند

دهان را خوشبو و عطش را تسکین می دهد.

 اشتها آور است

 اسهال را به کلی بند می آورد

 در درمان خفقان، سر درد، تنگی نفس، سرفه و بواسیر کمک می کند

 ترشی تهیه شده از میوه انبه درد معده را برطرف می کند

لازم به ذکر است میوه انبه وقتی نارس است، ترش و دارای طبع سرد و خشک می باشد و اصلاً توصیه نمی شود، مخصوصاً وقتی معده خالی باشد، ضمناً زیاده روی در خوردن میوه انبه نارس و ترش، برای آقایان می تواند باعث کم شدن اسپرم گردد.

تذکر: برخی دلالان و فروشندگان، برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده می کنند که مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد می کند.

 

میانگین (1 رای)

Top
برای عضویت در خبرنامه پست الکترونیکی خود را وارد کنید

خبرنامه سایت منتظران منجی

Stay informed on our latest news!

اشتراک در خبرنامه سایت منتظران منجی feed