مؤسسه فرهنگی هنری خیریه
چای بابونه و بهار نارنج
مواد لازم:
گل بابونه 2 قاشوق غذا خوری، بهارنارنج 1 قاشوق غذا خوری، عسل 2 قاشق مربا خوری در هر لیوان، آب جوش 4 لیوان.
طرز تهیه:
گل بابونه و بهار نارنج را به همراه آب جوش در قوری چینی بریزید و آن را روی حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه دم کنید. سپس دم کرده را در یک لیوان یا فنجان بزرگ بریزید، عسل را به آن بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً حل شود و به آرامی آن را میل کنید.
خواص: این نوشیدنی، خوش عطر و نشاط آور است و آرامش بخش می باشد.
کلیدواژه ها:
آثار استاد