مؤسسه فرهنگی هنری خیریه
استكبار جهانى سالهاست كه درگير مسئله اى به نام مهدى موعود (عجل اللّه تعالى فرجه الشريف) است و از این ناحیه متحمل ضربات سنگینی شده است. آنها از منابع دينى ما، يهودیت و مسيحيت با يك خبر مشترك از آينده بشريت، روبه رو شده اند و آن، آمدن موعود جهانی است.
انقلاب اسلامی ایران، مقدمه و زمینه ساز حکومت حضرت مهدی (عج الله تعالی الشریف) است. مبانی نظری و عملی است که این دو انقلاب را به هم مرتبط میسازد. در اینجا لازم است به بخشی از جوهره انقلاب اسلامی اشاره شود که عبارت است از:
* اعتقاد راسخ به مهدى موعود (عجلاللّه تعالى فرجه الشریف) و عشق ورزیدن به او؛
* مسئول دانستن خود در برابر او؛
* حس فرزندى نسبت به او كه پدر حقیقى ماست.
این درونمایه انقلاب با منافع نامشروع استكبار جهانى و با اشتهاى سیرى ناپذیر آنها نسبت به منابع و ثروت ملل مظلوم و با روح تجاوزگرى و توحش آنها تضاد اساسى و جدّى دارد. از طرفی اجا سکوت در برابر بی عدالتی ها به انقلابیون جمهوری اسلامی نمیدهد و آنها را نسبت به جریان های موجود در کشور حساس نگه داشته است.
تقابل ما، تقابل كفر و ایمان است كه هرگز پایان نمى یابد و به آشتى و نزدیكى نمى انجامد؛ زیرا هویت امام (علیه السلام)، شیعیان او و فرزندانش هرگز تغییرپذیر نیست. ما هرگز دست از آیین حق خود برنمى داریم و تابع آیین باطل نخواهیم شد. ربّ العالمین آیین ما را براساس شناخت مخلوق و سعادت حقیقی او تنظیم نموده است و به وسیله رهبران متخصّص و معصوم براى ما تبیین شده است؛ در صورتی که آیین آنها خودساخته است؛ بنابراین ما هرگز تابع راه و روش آنها نخواهیم شد و این همان چیزى است كه آنها از ما مىخواهند.
به هر حال استكبار جهانى سالهاست كه درگیر مسئله اى به نام مهدى موعود (عجل اللّه تعالى فرجه الشریف) است و از این ناحیه متحمل ضربات سنگینی شده است. آنها از منابع دینى ما، یهودیت و مسیحیت با یك خبر مشترك از آینده بشریت، روبه رو شده اند و آن، آمدن موعود جهانی است، همچنین نظریه پردازان نیز سالهاست، مسئله «برخورد تمدنها» یا «جنگ نهایی» را بعنوان یکی از فرضیه های علمی خود مطرح كرده اند. طبق این نظریه است كه تلاش خود را براى آمادگى در آن جنگ آغاز كرده اند؛ به خصوص پس از پیروزى انقلاب اسلامى و تشكیل حكومتى به نام امام زمان (علیه السلام) و تربیت میلیونها فطرت گراى بیدار، تلاش سران کفر براى مبارزه با حضرت و نبرد نهایى، شدّت و سرعت بیشترى گرفت. درست در بحبوحه جنگ تحمیلى علیه سربازان امام زمان (علیه السلام) بود كه رئیس جمهور آمریكا استراتژى «نظم نوین جهانى» را اعلام نمود. معناى چنین نظمى، رهبرى آمریكا بر همه جهان با برنامه واحد سیاسى، فرهنگى، اقتصادى و... است. جهانىسازى آن هم با سلطه برنامه اى آمریكایى، مدتهاست كه آغاز شده که در این مورد هم با توجه به تفکرات شیعه با آنها تضاد جدّی و اساسی داریم.
آنان در ایجاد ترس و تنفر جهانى نسبت به حضرت، به ساخت فیلم نوسترا داموس اكتفا نكردند؛ بلكه از آن سال تاكنون بدون وقفه فیلم،داستان، رمان و حتّى بازى هاى رایانه اى متعددى تولید و پخش كرده اند. متأسفانه باید گفت این تبلیغات جهانى كه براى ایجاد ترس و تنفر جهانى نسبت به امام زمان (علیه السلام) است، در بین مسلمین و شیعیان ناآگاه، نیز بى تأثیر نبوده است.
حال باید از خود پرسید؛
این اصل بدیهی را فراموش نکنیم که انس، محبت، بیقراری و طلب، نتیجه شناخت و معرفت است.
برگرفته از سلسله مباحث «ما و امام زمان(علیه السلام)»
کلیدواژه ها:
آثار استاد